Monday, November 14, 2011

Yea.. Dapat Top Up Celcom.. Ada tak yang nak beli?

Siapa ingat Cute Mum ada buat entry pasal Makan Aiskrim dapat Wang Tunai?? Masa tue Cute Mum beriya nak beli Aiskrim Nestle Drumstick untuk join Contest.. Dania yang makan aiskrim tue..


Dan seronoknya.. Kali Aiskrim kedua yang Cute Mum beli membawa tuah.. Dapat Top Up Celcom RM20... Kira pulang modallah beli dua aiskrim RM4.40.. Yang nie menang bahagian SMS Harian.. Kalo hadiah SMS Mingguan Cash RM1000! Untungnya siapa yang dapat tue..


Dengan 1 Kod Aiskrim nie, kita boleh masuk dua kategori.. SMS & FB.. Kira kalo nasib baik, dapatlah Top Up.. Kalo jawab soalan betul dapatlah Cash RM500.. Moga lepas nie adalah rezeki lagi..

Tapi masalah sekarang, Cute Mum pakai line Celcom.. Jadi tak boleh nak guna.. Rasa-rasa ada tak sesiapa yang pakai Prepaid Celcom nak beli.. 1 Pin untuk Top Up RM10..Kalo nak beli sekali RM20, Cute Mum bagi diskaun.. Bayar RM15 jer.. Kalo ada bagitaulah yer..

p/s: Kemenangan ke-12 di bulan November 2011
Total Kemenangan 2011 : 238

1 comment:

Joel Leslie said...

kalau ada duit, cepat saya lantak benda ni. hehee :) murah tu rm15 untuk top up rm20. :D cepat2! siapa cepat, dia dapat! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails