Thursday, December 1, 2011

Menang 2 Tiket ke Planetarium Negara + Sciene Movie

Semalam Cute Mum ada kata dapat surat menang Contest.. Tapi disebabkan kamera dah habis bateri, harini baru leh snap gambar..


Tak sangka Cute Mum dapat 2 Tiket masuk Planeterium Negara dan Science Movie.. Nia hadiah dari AsiaMedia TV.. Rasanya dah berapa kali dapat hadiah dari mereka.. Syukur..

Cute Mum bukan tak suka dapat hadiah nie.. Tapi takut Daddy malas nak bawa kami pergi.. Biasalahkan tempat macam nie selalu penuh dengan budak sekolah.. Last Cute Mum pergi masa sekolah rendah dulu.. Pastue Dania masih kecil kot nak paham benda-benda nie semua..

Mula-mula nak bagi jer kat orang lain yang nak.. bila tengok balik, Cute Mum kena pergi sendiri untuk redeem tiket.. Daddy pula kata, takperlah.. Kita pergi jer bawa Dania nanti.. Macam tak percaya jer.. huhu.. Tarikh boleh redeem pon lama lagi.. Start bulan Jan sampai hujung Feb 2012..

Kalo jadi pergi, mesti takkan lepaskan peluang bergambar.. sebab mungkin takkan pergi lagi kot..

p/s: Kemenangan pertama di bulan Disember 2011
Total Kemenangan 2011 : 252

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails