Tuesday, May 31, 2011

My Anniversary Giveaway .

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana
Fadzillah
eb

Tarikh Tutup:
10 Jun 2011


1st Luck Draw Giveaway KZNabihah Boutique

Klik banner untuk join..

Cute Mum nie memang suka tengok baju-baju yang cantik.. Koleksi kat KZNabihah Boutique nie
memang terbaik lah!!

Jom cuci mata kejap..

Modern Kaftan!! Cantik.. Macam rama-rama kan...Pakai pergi Dinner cantik nie..


Jaket Ekslusif.. Memang cantik kalo nak pakai pergi Shopping ker..


Handbag pon ada..


Pendek kata macam-macam ada di KZNabihah Boutique!!


Cute Mum tag:
Nana
Fadzillah

Tarikh Tutup:
31 Mei 2011


Pink Vintage Giveaway

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana
Eb
Fadzillah
Anim
Mama Zharfan

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011


Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

banner mid-year GA
Klik banner untuk join..


Tarikh Tutup:
6 Jun 2011


Monday, May 30, 2011

ayah Danial birthday giveaway

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
17 Jun 2011


contest : hepi besday daddy!!!

Klik banner untuk join..

Cute Mum teka:
23 Jun

Nampaknya Cute Mum sebayalah dengan Daddy Nureen.. Happy besday yer.. Semoga menjadi suami & daddy yang baik..

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011


"Biqque's May Lucky Follower"

Klik banner untuk join..

Harap ada luck bulan nie.. :)

Tarikh Tutup:
6 Jun 2011


"NaDia ajak ber GA"

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011

Friday, May 27, 2011

'asleenda simple mimple GA'

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana

Tarikh Tutup:
3 Jun 2011


Thursday, May 26, 2011

" Mr iZzo 1st GiveAway free T-Shirt"

Klik banner untuk join..

Cute Mum nie tak pandai nak komen pasal blog orang.. Biasalah kan.. setiap orang ada pendapat masing-masing.. tapi disebabkan syarat suh komen, Cute Mum nak bagi cadangan bahagian Post entri tue nampak kecil sangat.. apa kata lebarkan sikit.. biar ruang Post lebih besar dari sidebar tue.. sebab orang nak baca post entri, kat side bar tue jarang-jarang tengok.. itu sahaja kot..


"GA Jemari Emmie"

Klik banner untuk join

Cute Mum tag:
Nana
Eb

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011


1st GA bintanghatyku

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
5 Jun 2011


Giveaway Happy Moment

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
5 Jun 2011


CONTEST BEST HEADER EVER!!!

Klik banner untuk join..

Nielah Header blog Contest Cute Mum yang simple hasil tangan Suami tercinta..


Tarikh Tutup:
1 Julai 2011

Giveaway Who's The Winner ?

Klik banner untuk join..

Walaupon dua-dua pasukan Cute Mum tak sokong.. huhu.. Sebab Cute Mum sokong SELANGOR!! tapi untuk perlawanan nie Cute Mum ramalkan Pasukan KELANTAN akan MENANG...

Tarikh Tutup:
10 Jun 2011

Sweet N Pretty 1st Anniversary GIVEAWAY

Photobucket
Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
10 Jun 2011


Wednesday, May 25, 2011

Giveaway Anin :Ease Mom hanging bottle rack

Klik banner untuk join..

Sebelum join mesti nak tau apa Hadiahnya kan? Mestilah Ease Mom hanging bottle rack..



yang mana sangat sesuai utk digunakan oleh semua ibu2 yang mempunyai anak kecil yang masih menyusu botol
kadang2lepas basuh botol kita masukkan dalam tupperware atau campur dgn pinggan mangkuk..
yang mana kita tau ia tidak memudahkan kerja kita bila nak buat susu lepastu
jadi inilah alternatifnya
harganya pun murah sangat..
sesuai sgt utk dibeli..sekali letak 5 botol boleh..
ngn teats die sekali..
maksudnya di sini ia sangat bermanfaat
jadi apa tunggu lagi... jom sertai GA ini..
dan bagi yang berminat nak beli
harga pasarannya rm 39.90
anin bagi rm35 termasuk pos~!!

murah kan?
betul..
jadi mari jom kita beli
terhad kepada 20 org terawal sahaja
(7 kuota sudah terisi)
tinggal 13
jadi bagi sesiapa yang berminat nak beli
boleh order dulu ngn anin..
akhir mei or awal jun barang insha Allah sampai

nak beli? just email

farhanin1984@gmail.com
dan kalau ade kawan2 yg mmg ada no fon anin..bole SMS
1) nama
2) barangan apa nak
3) Kuantiti berapa
4)akaun apa nak transfer duit (Maybank or CIMB or Bank Islam )

tulis kenapa anda yang layak untuk dapat hadiah ini?
Sebelum nie letak botol susu dalam Mangkuk jer..kadang-kadang terjatuh.. kalo ada rack nie nampak lebih mudah dan kemas.

Tarikh Tutup:
31 Mei 2011


lovely thread garden 1st giveaway

Klik banner untuk join..

Cute Mum suka yang ini..


Tarikh Tutup:
21 Jun 2011


"SMALL GIVE AWAY by MamaYatie | FM Penyu"

Klik banner untuk join


"PERADUAN TEKA GOL "

Klik banner untuk join..

Cute Mum memang minat tengok bola.. Tapi kalo orang tak minat bole pon mesti boleh teka punyalah..

FC BARCELONA (1) MAN UNITED (2)

FC BARCELONA (2) MAN UNITED (3)

Manchester United Pasti Menang!!

Tarikh Tutup:
SEPAK MULA FINAL CHAMPION LEAGUE 2011 (28 MEI 2011)

Giveaway Ulang Tahun Pertama QUEENPINK

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
6 Jun 2011


Tuesday, May 24, 2011

YH Mother Day Giveaway

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
31 Mei 2011


1ST GIVEAWAY 2011

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
12 Jun 2011


"1st giveaway : FM & Keychain from Pangkor"

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
24 Jun 2011


'MJ Birthday GiveAway'

Klik banner untuk join

Selamat menyambut Ulang Tahun Maira.. Semoga diberi kesihatan yang baik dan berbahagia disamping suami tercinta..


Tarikh Tutup:
31 Mei 2011


Monday, May 23, 2011

"Ulangtahun ke-3 NUSHA"

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana

Selamat Ulang Tahun yang ke-3 Nusha.. semoga hubungan ini akan kekal hingga ke akhir hayat.. Bukan senang nak kekal lama nie.. Janji ada sikap toleransi dan saling memahami, insyaallah segala masalah dapat diselesaikan bersama.. Jangan gaduh2 tau.. hihi..


Tarikh Tutup:
16 Jun 2011


CUTE BABY WITH TIGHT CONTEST AT GEROBOK KECIL KU'

Klik banner untuk join..

SALE!! SALE!! Hanya di GEROBOK KECIL KU!!


Baby Tight Hanya RM10.. Promotion Price RM8 !!

Baby memang sangat comel memakai Baby Tight nie.. Dania pon pakai tau.. Comel kan? hihi..


Cute Mum tag:
Fadzillah
Anim

Tarikh Tutup:
1 Jun 2011

Dbeautyshop Circle Lens Giveaway

Klik banner untuk join..

Cute Mum memang suka pakai lens.. Kalo dapat free lagi suka.. hihi... Jom join Giveaway nie..

Tarikh Tutup:
25 Mei 2011


"Tupperware Malaysia @ Kakakshop GA"

Klik banner untuk join..

Jom join cepat..

Tarikh Tutup:
24 Jun 2011

1st Contest from Mummy Dona Kesya " Sedondon "

Klik banner untuk join..

Kami bertiga yang Die Hard Fan Manchester United yang tersesat kat Lane bowling.. hihi..


Cute Mum tag:
Eb
Cikpuanhady
Fadzillah

Tarikh Tutup:

"ME AND IMAN SUPPORT UNICEF GIVEAWAY CONTEST"

Klik banner untuk join..

"Semua kanak-kanak dilahirkan dengan hak yang sama rata. Tidak kiralah dari kumpulan etnik, negara mereka dilahirkan, sama ada lelaki mahupun perempuan, kaya mahupun miskin, dilahirkan dengan kecacactan mahupun membawa virus HIV, semua kanak-kanak ini perlu diberikan peluang yang secukupnya untuk menjadi seorang insan yang berguna untuk masyarakat, dan diberikan hak untuk kehadapan dan didengari.

Dalam realiti kehidupan membawa anda meneliti alam kanak-kanak dan remaja di Malaysia dan dimana sahaja komuniti mereka berdiri. Mempelajari tentang cabaran mereka harus tempuhi seperti mana impian dan harapan yang mereka harapkan untuk menlindungi hak mereka didalam dunia yang dipenuhi kemiskinan, kekejaman dan juga AIDS

Mari kita sama2 Sokong UNICEF Malaysia di Facebook!

Cute Mum tag:
eb
Fadzillah

Tarikh Tutup:
5 Julai 2011


oh! (SERN) bagi GIVE AWAY hadiah misteri!!

Peewit!~
Mesti yang ada rasa teruja kan kalau bab GA ni..
Terutama Tiefazatie!~*sorry kalau silap nama*
yelah..setiap GA dia masuk kompem nye dia terpilih plak tu..!~
So, kali ni oh! (SERN) nak wat GA untuk kedua kalinye..~
Macam mana nak join?
Ce citer ce citer..
Mudah jek!
1. Korang perlu copy SEMUA ayat ada kat POST ini.
2. Follow? Tu kebiasaan orang buat kan..? oh! (SERN) tak nak buat macam tu..buat macam tu ibarat tidak ikhlas nak follow citer orang kan? So, its up to you nak follow ke tak.
3. Jawab soalan mudah iaitu TEKA HARGA STEAMBOAT yang Sern makan aritu. Nak info lebih rujuk sticky post ni..
INFO STEAMBOAT oh! (SERN)
4. Tag orang? Tak perlu! Kalau rasa diarang ada sense of nak join, dyerang baca blog korang, dyerang join la eak! Tapi nak tag pun boleh..dialukan. Tapi tak wajib!hehe.
4. Last sekali, copy banner di bawah ni. Letak la mana pun. Yang penting ADA kat BLOG anda. And then bagi backlink kat part comment okay~
So, all the best!
Hadiah tu misteri. Yang pasti lebih daripada RM1** okay!
(Berkat duit NUFF..hehe)

BANNER KHAS GA NI:

Klik banner untuk join..




Cute Mum teka :
RM160.00

Tarikh Tutup:
18 Jun 2011


"Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"

Klik banner untuk join..

Apa pendapat Cute Mum pasal blog nie?? Tak tahulah ak cakap apa.. sebab semua nya nampak cantik dan kemas.. Tuan punya blog pon lawa sangat.. Suka tengok style pakai Shawl tue..

" Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu
ialah geli yang teramat sangat...mungkin tuan punya blog nie seorang yang ceria dan mahukan pembaca blog ini juga ceria.."

Cute Mum tag:
Nana
Eb
Fadzillah


GA #6

Klik banner untuk join..

"Suffah Beauty Shop Sedang Mencari New Traders Untuk LITCHIN DEBELLA. Untuk Info Lanjut Click Sini -->http://litchindebella2u.blogspot.com/2011/02/jom-jadi-trader-sekarang-banyak.html ".

Tarikh Tutup:
20 Jun 2011


PERSONA TRADING: My First Contest

Klik banner untuk join..

a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz?
Tak pernah

b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
Jika ya, jenama apa?
Penapis air Pensonic

c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?
Akan pertimbangkan dahulu.. Kene ikot budjet kami sekeluarga.. Kalo mampu dibeli.. Insyaallah akan beli..

Cute Mum tag:
Eb
Fadzillah

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011


Contest Ce teka by Nea Flerida

klik banner untuk join..

Jom teka..

Tarikh Tutup:
20 Jun 2011


CONTEST GAMBAR GILER PINK

Klik banner untuk join..

Cute Mum nie peminat warna purple.. Tapi bila ada anak perempuan nie.. Minat jugaklah sikit2 sebab kebanyakkan baju baby girl warna pink.. So Mummy pon kenalah ada baju pink kalo nak nampak sedondon.. hihi..


"saya follow blog areisya chan kerana nak join contest nie.. lepas nie barulah kita berkenalan yer.. :) "

Cute Mum tag:
Nana
Eb
Fadzillah

Tarikh Tutup:
20 Jun 2011

Giveaway!! Baju RAYA!

Klik banner untuk join..


Cute Mum nie selalu pakai baju kurung biasa jer.. Jarang ada design nie.. Tapi bila tengok design Jubah Aladdin nie macam menarik jer.. Unik sangat potongannya..Mesti menarik bila dipakai di Hari Raya nanti..

Ukuran badan..
Alamak.tak ingatlah.. nanti baru bagi boleh.. sebab ukuran badan ada kat adik Cute Mum.. Dia yang jahitkan semua baju kurung Cute Mum..

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011

Contest Blog Paling Comel

Photobucket
klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana
Eb
Fadzillah

Tarikh Tutup:
1 Julai 2011


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails