Wednesday, September 5, 2012

Winning Entry ~ TDK ICube

Selamat pagi semua.. Macam biasa tiada cerita best nak dikongsi.. Nie pon entry autopublish.. Dah siap karang semalam.. hihi..

Dah lama rasanya Cute Mum tak join Contest.. Memang mood tue dah kelaut.. Tapi balik dari cuti aritue sementara tunggu mood nak wat kerja datang, tangan dok gatal nak klik-klik pintu yang ada dekat 200 peluang tue.. Tak sangka, dapatlah 1 hadiah... Alhamdulillah...


Hadiahnya TDK Icube.. Cute Mum pon tak pasti apa benda alah nie.. So searh kat Google jumpalah bendanya.. Ia macam charger untuk IPod.. Erm.. Masalahnya iPod pon takder.. Tapi dah rezeki dapat hadiah nie, terima jerlah.. Mana tau nanti ada orang nak beli... Dapat tukar cash..


p/s: Kemenangan pertama di bulan September 2012
Total Kemenangan 2012 : 73

Tuesday, August 14, 2012

giveaway: blog anniversary

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama

Tarikh Tutup :
9 September 2012

Friday, August 10, 2012

Winning Entry ~ Barangan dari Kotex & Eyeliner

Selamat pagi semua... ermm.. dah lama tak buat entry menang sebab rasa malas pulak nak buat 1 entry.. konon nak kumpul sekali banyak baru tulis.. tapi dah takder idea,, update jer lah.. hihi..

Siapa ada tengok cerita Memberku Hawa? Cute Mum memang suka tengok cerita nie.. Kalau rajin dan kebetulan depan PC, teruslah join Contest.. Alhamdulillah Cute Mum terima panggilan yang menang Hadiah Mingguan untuk Minggu ke-4.. Dapatlah barangan Kotex nanti..


Lagi satu dah lama tak join Blog Contest.. Ada hari yang dah sangat bosan, Cute Mum join.. Tak sangka ada juga rezeki menang A Giveaway.. Dapatlah hadiah Eyeliner.. Bertambah lagi hadiah Make-up.. Barang Make-up yang dulu pon ada yang belum pakai..



Apapon Cute Mum gembira dengan rezeki yang diterima..Syukur...

p/s: Kemenangan pertama & ke-2 di bulan Ogos 2012
Total Kemenangan 2012 : 72

Thursday, August 9, 2012

"Saya Nak Duit Raya dari Fatin Diana"

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
13 Ogos 2012

Tuesday, July 24, 2012

MY BELOVED FOLLOWER

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Red giants

Tarikh Tutup:
20 Ogos 2012

Wednesday, July 18, 2012

"A GiveAway"

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
31 Julai 2012

Wednesday, July 11, 2012

GIVE AWAY BY B TO B COLLECTION

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana
MamaZN
Sweetmama
Fieda
Mama Idlan

Tarikh Tutup:
31 julai 2012

"Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida"

Klik banner untuk join..

Sponsor Link


Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama
MamaZN

Tarikh Tutup:
17 Julai 2012

'Win a Korean Made 3-Way Foldable Bag'

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nad
Nana
Sweetmama

Tarikh Tutup:
31 Julai 2012

Tuesday, July 10, 2012

Big Winning Entry ~ Total Prizes worth RM900 from Nestle Mom & Me Celebration of Life ..

Pertama sekali syukur alhamdulillah dengan rezeki yang ALLAH berikan buat Cute Mum dan Family.. Kemenangan yang sangat-sangat tak dijangka oleh Cute Mum.. Dan hadiahnya juga sangatlah besar buat kami.. Serius macam tak percaya jer mula-mula..

Hari Jumaat lepas, Cute Mum tersangatlah sibuk menyiapkan tender.. sampai terlepap dibuatnya.. Tetiba dapat satu tag dari Ayu Rafikah ucap tahniah Cute Mum jugak menang sama dengannya.. Hati terus berdegup kencang.. Sebab Cute Mum menang tak menaruh harapan pon untuk menang Contest Mom & me Celebration of Life sebabnya kena buat karangan pasal pengalaman mengandung.. Cute Mum ada cerita yang tulis merapu sebab masa tue tengah free..

Masa nak buka link winner list,takboleh pulak.. Banyak kali Cute Mum try.. Masa tue ramai yang ucap tahniah... Cute Mum jer yang tak dapat tengok betul ke tak sampailah 15 minit kemudian baru leh buka.. Syukur Alhamdulillah, nama Cute Mum yang ke-10 dalam Top 10 Kategori Bahasa Melayu..

Hadiahnya memang membuatkan Cute Mum teruja.. Jumlah keseluruhan RM900! dan barangan yang dapat pon memang kegunaaan Cute Mum nanti..


Antara yang best.. Set Bersalin Tanamerah... Cute Mum dah search pasal Produk nie.. Testimonial kata bagus sebab produk lebih pada minyak dan bukan jamu.. Sebelum nie Cute Mum memang tak pernah try set bersalin.. Pakai apa yang mak sediakan jer.. So lepas nie bolehlah try..


Lagi satu benda yang best Cute Mum dapat adalah Baby Carrier.. Dulu masa sebelum Dania dilahirkan, memang dah plan nak beli yang nie.. Tapi budjet takder pulak time tue.. So belikan yang sweetcherry punya.. Alhamdulillah rezeki baby, dapatlah die merasa pakai benda nie nanti... (tapi ada orang kata tak elok pakai baby carrier jenis nie sebab tak support baby..takperlah nanti Cute Mum kaji semula.. kalo tak bagus, taklah ralat sangat pon.. benda free..)



Lagi satu benda yang akan dikeluarkan dari list barang patut beli adalah breastfeeding shawl.. Dulu time dania tak beli.. Baru terpikir nak beli sebab tengok lebih senang nak BF kat public berbanding dok cover-cover.. Dah dapat yang nie pon oklah.. Tak yah beli lain.. Jimat sikit duit..


Cute Mum sangat-sangat bersyukur dengan menang Contest nie, sekaligus telah menjimatkan duit kami untuk persediaan menyambut baby nie.. Tinggal lagi 10 minggu jer.. Insyaallah hadiah akan sampai sebelum baby dilahirkan.. Sekarang nie tengah dalam proses mencari duit untuk beli barangan lain pulak..

Sekali lagi.. Syukur Alhamdulillah..

p/s: Kemenangan ke-5 di bulan Julai 2012
Total Kemenangan 2012: 68

Friday, July 6, 2012

Winning Entry ~ Movie Passes & KFC n Wendy's Voucher

Minggu nie banyak berita gembira dalam FB buat Cute Mum.. Kalo kat FB mestilah sebab Contest FB kan.. Dah lama tak menang sebab tak rajin join.. Bila nak join, ada jer kerja nak buat.. Last-last lupa.. Bila teringat barulah wat.. Alhamdulillah adalah jugak hasilnya..

Selepas menang kat SilkyGirl.. Nama Daddy naik kat Page Ricoh.. Daddy menang Daily Winner 3 Julai 2012.. Kira rezeki anniversarylah nie.. Dapat 2 Movie Passes The Dark Knight Rises.. Walaupon tak berapa minat cerita camnie, tapi dah free.. Tengok jerlah..



Pastue hari Rabu pula, Cute Mum pula dapat hadiah Voucher KFC RM50 dari Kamus Besta.. Kira rezeki Anniversary jugaklah sebab menang untuk tarikh 3 Julai 2012.. Dah dapat Voucher bolehlah makan sampai kenyang..


Dan semalam Cute Mum menang Voucher Burger Wendy's dalam kategori Lucky voters.. Cute Mum tolong vote kawan.. Die menang.. Cute Mum pon menang.. Tapikan Cute Mum tak pernah makan pon burger nie.. Sedap ker?? Kenalah cuba nanti..



Syukurlah rezeki Contest nie tak pernah putus selagi Cute Mum ada join.. Cuma sekarang dah slow join Offline dan Magazine Contest sebab masalah masa.. Setiap kali balik kerja, kena buatbisnes.. Tido pon dah pukul 3-4 pagi.. Esok buat benda yang sama.. Cute Mum tau takleh nak commit 2 benda dalam 1 masa.. Jadi Family Bisnes perlu diutamakan.. Contest dah letak no2 sekarang.. Kerja ofis paling last..haha..

p/s: Kemenangan ke-2, 3 & 4 di bulan Julai 2012
Total Kemenangan 2012 : 67

Wednesday, July 4, 2012

Winning Entry ~ Silky Girl Special Prize Worth RM100

Alhamdulillah.. Ada jugak rezeki menang Contest bulan Julai nie.. Nie pon sebab jadi 50 peserta terawal yang complete task yang diberi.. Jadi dapatlah hadiah Silky Girl bernilai RM100..


Selain dari hadiah yang nie.. Ada juga GP.. iPad 2!!


So sesiapa yang belum join tue bolehlah join... KLIK SINI.. Cepat!! nanti terlambat pulak..

p/s: Kemenangan pertama di bulan Julai 2012
Total Kemenangan 2012 : 64

Tuesday, June 19, 2012

Winning Entry ~ Mystery Gift by Johnson's@Baby

Cerita nie dah lama, tapi asyik lupa jer nak wat entry.. Konon-konon nak kumpul 2 ke 3 kemenangan baru buat.. Tapi tunggu punya tunggu takder rezeki lagi.. So publish jerlah..

Cute Mum antara 100 orang pertama yang komen kat FB Johnson's Baby nie sempena meraikan 10,000 Facebook Fans mereka.. Kebetulan masa tue tengah free.. Komen jerlah cepat-cepat.. Tak mengharap pon menang apa-apa..

Tup tup hari Jumaat result keluar, adalah terselit nama Cute Mum kat situ...


Tak tau apa hadiah mystery tue.. Yang pasti mesti barangan Johnson's kot.. Bolehlah simpan untuk Baby... Jimat lah sikit duit Mummy.. hihihi...

Sekarang nie tengah gigih mencari Contest senang-senang yang hadiah barangan baby.. Kalo kawan2 ada info, jangan lupa tag Cute Mum yer... TQ..

p/s: Kemenangan ke-4 di bulan Jun 2012
Total Kemenangan 2012 : 63

Wednesday, June 13, 2012

Winning Entry ~ Simple Skincare Awesome Duo Pack + RM50 Topshop Voucher

Hari jumaat minggu lepas, Cute Mum tengah bosan dok sorang-sorang kat ofis.. Itu pon datang lewat sikit sebab ada hal dengan customer Pin Boling.. Ada yang nak datang rumah collect dan ada yang nak pergi hantar kat KL.. Masa tengah tengok-tengok FB nampak satu contest nie dari Simple Skincare..


Contest gambar sempena Father's Day.. Cute Mum terus teringat gambar Dania dengan Daddy masa kat Pantai Pengkalan Balak.. Cute Mum memang suka gambar diorang bermandi manda dengan gembira tue.. Tapi takder pic original dalam PC office.. Nak join punya pasal, pakai jer gambar dari Blog.. Nampak kecik sikitlah.. Letak caption sikit (time nie main tulis jer.. tak sempat nak pikir-pikir.. huh) dan post..


Syukur, hari Isnin result keluar gambar Dania & Daddy terpilih sebagai pemenang Minggu Pertama.. Dapatlah hadiah Simple Skincare Awesome Duo Pack + RM50 Topshop Voucher.. Sukanya.. Memang rezeki mereka berdua..Tahniah yer Daddy & Dania..


Bila cerita pasal rezeki menang Contest gambar Daddy & Dania, ada satu perkara sedih telah berlaku.. Apa dia?? Nantilah Cute Mum cerita lain entry.. Sebab nie entry gembira.. hih..

p/s: Kemenangan ke-3 di bulan Jun 2012
Total Kemenangan 2012: 62

Thursday, June 7, 2012

Winning Entry ~ RM30 DW Vouchers

Alhamdulillah.. Rezeki datang lagi..

Kalinie Cute Mum dapat Voucher RM30 dari Doublewoots.. Kedai nie jual pakaian wanita yang memang trendy.. Sayangnya dalam keadaan Cute Mum yang perut makin membesar nie, mana ada saiz yang sesuai.. heheh..


Terima kasih kat kawan yang tag..


Buat masa nie belum dapat lagi Vouchernya.. Kalo dah dapat nak tengok expired date nya bila.. Kalo lepas bersalin masih boleh guna, bolehlah cuci mata nanti.. Kalo dalam masa terdekat, memang pas kat adik jerlah kot..

Erm.. Harinie dah keluar result F&N Seasons Drink n Win kat 7E.. Cute Mum tak menang pon..Contest Nestle yang ditunggu masih belum keluar resultnya.. Harap lepas nie ada tuah Cute Mum menang Contest Offline.. AMIN..

p/s: Kemenangan ke-2 di bulan Jun 2012
Total Kemenangan 2012: 61

Exclusive Giveaway!!..Kain Pasang Raya 2012..

Klik banner untuk join..

Dah lama tak join Contest.. Tengah bosan nie nampak pulak hadiah menarik.. Terus laju join.. Sesiapa yang nak Baju Raya jomlah join..

Tarikh Tutup:
12 Jun 2012

Monday, June 4, 2012

LUCKY DRAW BY WWW.MYADYNA.COM

Harinie Cute Mum berjaya join 1 giveaway setelah sekian lama menyepi.. haha.. sebabnya teruja tengok hadiah yang ditawarkan.. Maklumlah bila dah berbadan dua nie, pikiran tengah cari Contest yang menawarkan barangan baby.. Kalo ada rezeki dapatlah baby dalam perut nie hadiah.. :)

Oklah jemput join yer kawan-kawan LD yang dianjurkan oleh Myadyna..

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
13 Jun 2012

Winning Entry ~ Paris Hilton Perfume & Hadiah..

Selamat pagi..

Hujung minggu memang susah betul nak online.. Lagi-lagi tengah bz kenduri kendara.. Pagi nie tak tau nak cerita pasal apa.. Baik mulakan dengan cerita gembira dulu...

Sebenarnya Cute Mum dah menang Giveaway anjuram Perfume Maniac nie minggu lepas.. Masa tue ada kawan tag menang time tengah menunggu Ikan Bakar sampai kat Pantai Pengkalan Balak tue.. Cute Mum terus hantar details kat penganjur..

Bila esok nak buat entry, resultnya dah takder pulak.. Ingatkan dah tak menang giveaway nie...


Tau-tau semalam dah sampai pon hadiahnya kat rumah.. Perfume Paris Hilton Passport.. Harga die jual online RM55.. Cute Mum try spray sekali..Baunya wangi sangat.. Tapi terpaksa disimpan dululah.. Sebabnya sejak pregnant, Cute Mum tak boleh bau perfume.. Pakai pon tak.. Pening..


Dah alang-alang cerita pasal menang & hadiah.. Selitkan sekali hadiah dari 5 gum.. Nie dah kali 3 Cute Mum menang hadiah sama dari 5 Gum tahun nie.. :)


Kecik atau besar nilai hadiah, ia tetap rezeki.. Syukur..

p/s: Kemenangan pertama di bulan Jun 2012
Total Kemenangan 2012: 60

Thursday, May 31, 2012

Pengalaman paling berharga.. Moga ada rezeki kami..

Macam mana yer nak mulakan cerita.. Teruja tambah segan nak cerita.. Teruja sebab ini kali pertama peluang dari Offline Contest & Segan takut bukan rezeki..Tapi untuk kenangan, Cute Mum tetap tulis..

Semalam petang Cute Mum menunggu Daddy lama sangat kat ofis.. Sebabnya Daddy pergi bengkel kereta tukar tayar baru dan sport rim baru.. Terpaksa korbankan duit gaji dan simpanan sikit sebab takut peristiwa yang sama berlaku lagi.. Dahlah tayar pancit, bila nak buka tukar tayar spare, skru patah kat dalam.. Kena hantar bengkel tapi takleh buat.. Akhirnya kena pecahkan Sport rim tue.. Kena cas RM250 untuk buka tayar jer tau.. Alang-alang tukar semua terus..

Tak lama pastue dapat call dari Tasha.. Die tanya ada tak masuk Contest mana-mana pakai nama die.. Cute Mum jawablah banyak.. Pastue die tanya Contest Nestle ada tak?? Seingat Cute Mum kalo Contest Nestle yang guna nama die cuma Peraduan Tahun Baru Cina aritue.. Die terus kata betullah yang tue..

Cute Mum dengar dah teruja sangat sebab 1st time nie untuk Contest offline.. Adik kata nama die tersenarai dalam 10 orang shortlisted untuk merebut hadiah GP!! Terus Cute Mum terkejut.. GP?? Setahu Cute Mum hadiah GP Contest tue adalah Kereta Honda Stream.. Menggigil badan tau.. Katanya esok iaitu pagi nie Cute Mum kena jawab 10 soalan Cabaran SMS.. Siapa dapat jawab paling banyak betul dan terpantas akan menang.. Dup Dap Cute Mum tau..

Dalam pukul 8 Daddy baru sampai amik Cute Mum.. Terus excited nak cerita kat Daddy.. Siap ajak Daddy balik rumah Mak tukar simkad dengan adik.. Daddy terus kata malam nie study apa yang patut.. Job Pin Boling stop dulu.. Sambil tue Cute Mum minta tolong kawan-kawan yang pernah menang Contest Nestle sebelum nie Meryln, Intan Marliana & Lin Azlina bagi info sikit-sikit apa yang patut Cute Mum study..Mekasih banyak-banyak yer..

Cute Mum study sampai pukul 2.30 pagi tau.. Sampai rasa stress sangat.. Nasib baik Daddy banyak tenangkan Cute Mum.. Pagi tadi pon awal Cute Mum bangun nak bersedia depan laptop.. Katanya start pukul 10 pagi.. Pukul 9 pagi lagi dah menghadap web Nestle..

Bila jam dah pukul 10 pagi.. Jantung terus berdegup laju.. tunggu punya tunggu sampailah pukul 11 pagi, still takder apa-apa sms.. Dah risau dah.. Tak lama tue organizer call tanya dah dapat soalan ke belum.. Cute Mum jawab belum, dia kata kejap lagi diorang try lagi.. Tak lama pastue masuklah soalannya..

Bagi Cute Mum soalannya ada susah ada senang sebab tak semua ada jawapan dalam laman web Nestle tue.. Cuma kita agak-agak jerlah.. Cute Mum cuba buat sebaik mungkin.. Sebelum jawab check jawapan dulu.. Akhirnya tamat 10 soalan.. Masa tue terus lega... Dah boleh releks.. Cuma bertawakal jerlah..

Kalo ada rezeki kami sekeluarga menang GP, syukur alhamdulillah.. Kalo belum tiba masanya, Cute Mum anggap ini satu pengalaman yang paling berharga.. Lepas nie Cute Mum takkan putus asa terus mencuba pelbagai jenis Contest lagi..

Inilah die Contest Offline pertama yang Cute Mum dishortlisted (walaupon yang naik nama Tasha).. Harap nama Cute Mum, Daddy dan kawan lain yang join akan menang lagi 100 Hadiah Bonanza tue..Dengar cerita minggu depan resultnya keluar.. Semoga kita semua dimurahkan rezeki.. AMIN..


p/s: Tak tau nak letak label apa.. Letak kat label "Menang" sebagai kenangan.. Mana tau betul-betul menang ke.. AMIN.. :)

Thursday, May 24, 2012

Winning Entry ~ What To Expect dari Cosmopolitan

Syukur alhamdulillah.. Datang juga rezeki untuk Cute Mum menang Contest Majalah.. Dah lama tak menang nie.. Sampaikan ada 2 hadiah Daddy tak sempat nak collect.. Sedih jugak, tapi dah Daddy sibuk sangat.. Redha jerlah...

Semalam masa tengah tunggu Customer dari KKM datang jumpa nak tengok Pin Boling dan buat tempahan, Cute Mum dapat sms ini.. Katanya menang Promosi Cosmo/What To Expect.. Masa tue blur jugaklah sebab Cute Mum tak join Promosi yang berkaitan dengan Cerita Wayang nie.. Malas nak pening kepala, balik rumah nanti baru cari..


Sebelum tido gigihlah mencari keratan promosi nie.. Selalunya kalo pengumuman bulan nie, mesti promosi bulan Mac atau April.. Cari punya cari tak jumpa.. Dah pening.. Akhirnya buka bulan Mei punya jumpa kat bahagian Hadiah Khas sempena Hari Ibu..


Masa tue ada banyak hadiah.. Cute Mum cuma pilih promosi yang nie jer.. Budjet nak menang hadiah Utama lah..


Masalahnya dalam sms tak bagitau menang yang mana.. So kenalah tunggu collect hadiah baru tau.. Dania doakan Mummy dapat hadiah yang best eh.. Kalo tak, dapatlah 4 pas wayang cerita What To Expect.. Dania mesti suka punya.. Sebab sekarang Dania suka tengok video berkaitan dengan baby kat You Tube..

Monday, May 21, 2012

Winning Entry ~ Box of 8 pcs Macaroons

Selamat pagi semua...

Camner cuti hujung minggu?? Cute Mum tersangatlah penat.. Tue yang belum ada masa nak buat entry.. Cuma leh buat entry pendek nie jer...

Cerita pasal kemenangan Contest... Slogan... Cute Mum dah lama join Contest Woot Media & The 7th Muffins.. Masa tue tengah bosan takder kerja, teruslah mengarut buat slogan kenapa kita nak menang hadiah Muffin & Macaroons tue.. Akhirnya jumaat lepas baru dapat result...


Cute Mum terpilih untuk menang Macaroons.. Camnerlah rasanya yer?? Cute Mum tak pernah makan lagi.. Sweetmama kata manis.. Kalo betul, mesti kembang tekak nak makan.. Takperlah.. Benda free jangan ditolakkan.. Nanti dah sampai Cute Mum & Dania makanlah... hihi.. Rezeki kami...

Bila dah lama tak menang, rasa sangat teruja bila ada orang ucap "Tahniah".. Harap adalah ucapan itu lagi dan lagi... AMIN...

p/s: Kemenangan ke-4 di bulan Mei 2012
Total Kemenangan 2012 : 58

Tuesday, May 8, 2012

Winning Entry ~ 5 Gum Gift & Nippon Blobby Fluch Toy & Cosmoderm.

Rasanya dah lama tak buat entry pasal kemenangan.. Asyik baca entry menang kawan-kawan jer.. Nie semua sebab Cute Mum makin malas nak join Contest.. Tapi tue dulu.. Sekarang dah start cari mood balik.. Hope adalah lekat hadiah kat mana-mana Contest tue..

Ini hasil kemenangan kat FB.. Bila ada masa Cute Mum joinlah.. Kalo ada rezeki menang.. :)

Giveaway kat 5Gum nie kali kedua Cute Mum menang.. Daddy pernah menang sekali.. Soalan time tue barapa hari khamis dalam bulan Mei tak termasuk cuti di negeri mana tah.. Cute Mum orang pertama yang jawab betul.. Hadiahnya mestilah 5 Gum..


Pastue nama Daddy pula yang bernasib baik dapat hadiah untuk Lucky Draw Paintsmore.. Tak sabar nak tengok 2ft Nippon Blobby Toys tue.. Mesti comel macam dalam tv tue kan..


Dan ketiga kemenangan untuk semua yang join Peraduan Hadiah Misteri Cosmoderm.. Yang nie kena buat slogan kenapa kita patut menang hadiah misteri tue.. Apalah produk Cosmoderm yang akan Cute Mum dapat tue??


Syukur sebab ada jugalah kemenangan disaat Cute Mum malas.. Pasnie kalo nak menang banyak macam dulu, kenalah rajin usaha.. Lagi-lagi makin ramai yang join Contest.. Memang semakin meriah sekarang nie.. Cute Mum suka!!

p/s: Kemenangan pertama, ke-2 & ke-3 di bulan Mei 2012
Total Kemenangan 2012 : 57

Friday, April 20, 2012

Winning Entry ~ MamyPoko Gentle Cleansing Wipes

Selamat pagi semua.. Alhamdulillah pagi nie Cute Mum nak share kegembiraan menang Contest kat FB lagi.. Menang saguhati dari MamyPoko lagi.. Dulu dah pernah menang sekali Mama Berpengaruh. Dapat diapers.. Yang nie Contest games.. Lama sangat contest period.. 2 bulan, awal-awal rajinlah mengadap games nie.. Tapi bila dah tertinggal 1 hari, dah tak dapat nak kejar point orang lain.. So lupakan jer..

Tup Tup petang semalam ada kawan yang baik hati inform.. Nama pon dah senarai paling bawah..


Kira rezeki baby dalam perut nielah rupanya.. Sebab hadiahnya MamyPoko Gentle Cleansing Wipes.. Dania dah tak pakai.. Simpan untuk bakal baby jerlah..


Alhamdulillah syukur... Pasnie ada lagi Contest untuk ibu-ibu.. Nanti Cute Mum story yer..

p/s: Kemenangan ke-7 di bulan April 2012
Total Kemenangan 2012 : 54

Wednesday, April 18, 2012

Winning Entry ~ Voucher KFC from PostMe.com.my

Hujung minggu lepas Cute Mum tengok Perlawanan Manchester United dengan Aston Villa kat Impian Maju sambil makan Roti Bom.. Tapi tak fokus sangat sebab masa tue tengah syok borak dengan Mak pasal mengandung, bersalin n pantang nanti.. Cute Mum dijangka bersalin bulan September.. Awal bulan Oktober, Family pergi bercuti kat Jakarta Bandung, mungkin mak suruh berpantang kat rumah MIL jer.. Tengah belajar apa yang patutlah..

Bila tengok result, Man Utd 4 - Aston Villa 0.. Seronoklah Daddy kan bila Man Utd menang.. Tetiba Cute Mum teringat ada teka untuk Perlawanan nie kat PostMe.com.my..


Dan akhirnya result baru keluar tadi.. Cute Mum peserta pertama yang beri jawapan yang tepat..


Yea.. Dapat lagi Voucher KFC.. Haritue menang dah selamat redeem kat KFC PKNS Bangi..



Seronok pulak bila dapat Voucher makanan yang mampu dibeli nie.. Kalo kena tambah duit pon taklah kopak sangat.. hihi..

p/s: Kemenangan ke-6 di bulan April 2012
Total Kemenangan 2012 : 53

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails