Friday, January 6, 2012

1st Winning Entry ~ I Love i.care I Share Challenge by Kenny Rogers Roasters

Setelah 4 hari lebih membaca status kawan-kawan kat FB menang macam-macam contest, akhirnya sampai gak rezeki Cute Mum.. Syukur Alhamdulillah.. Ini merupakan kemenangan pertama Cute Mum untuk tahun 2012...

Contest I Love i.care I Share Challenge nie sangat senang sebenarnya, cuma sent gift kat kawan dan receive gift dan dapat point.. Tapi bila tengok ranking dah jauh ketinggalan, Cute Mum mula slow nak teruskan.. Lagi-lagi time tue ada berapa hari tak online.. Lagilah jauh ketinggalan.. Kalo tak silap hari last tue Cute Mum ranking 30+..

Lepas Contest tamat, admin bagitahu yang akan tapis dulu fake akaun.. Jadi Cute Mum tak heranlah kalo dapat email suruh verify akaun.. Mungkin just nak tau Cute Mum orang yang betul atau tak.. Tup tup semalam nampak orang share gambar Consolation prize kat winning gallery diorang.. Cute Mum pon tengok.. Terperanjat nama Cute Mum pon ada!! Dapatlah hadiah i.care BOX..


Rupanya selepas ditapis Cute Mum antara 30 orang terawal tue.. Dan bila buka aplikasi semula, Cute Mum nampak rank sebenar dah jadi 15.. Sayangnya.. Sebab kalo Cute Mum teruskan mungkin boleh masuk dalam kelompok TOP10.. Paling sikit pon boleh dapat Voucher RM100 + complete set i.care box..Sebab kawan FB Cute Mum kata die last rank 33, dapat no.9.. Rezeki dielah tue teruskan walaupon tau susah nak kejar point orang lain..

Moral of the story, jangan cepat putus asa.. Mungkin akan ada penganjur yang ambil serius pasal fake akaun n hack point nie.. Ada juga 1 kes pasal vote tipu, Contest Magnum yang hadiah tiara beribu ringgit tue akhirnya dibatalkan dan hadiah didermakan kepada badan kebajikan tertentu..

p/s: Kemenangan pertama di bulan Januari 2012

2 comments:

azelyusoff said...

tag cutemum kat sini:

http://24-7nay.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

tiefazatie said...

wah..tahniah cute mum!
alhamdullilah..ifa pun dpt gak nie..hehe..xsangka btol..syukur ada gak rezeki ifa nie..ifa pun mcm kes cute mum la..ifa xmain sbb dah mula keje..bz sgt..fb xbuka2 pun..huhu..
nasib baik die anta email..kalu x..ifa xtau pun..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails