Monday, January 9, 2012

2nd Winning Entry ~ Malaysian Women Weekly /Julie's/Dec Promo

Selepas Cute Mum melihat anak saudara kat PPUM hari khamis yang lepas, Daddy ajak singgah MidValley kejap.. kami nak cari baju Dania.. Punyalah susah nak cari baju colour Oren.. kebanyakkan warna pink, merah.. Kenapa kami beria nak warna oren?? Rahsia.. hihi... Nanti dah siap baru Cute Mum cerita yer..

Sebelum balik tue, Cute Mum singgah jap kat kedai Majalah.. sekarang nie dah jadi tebiat pulak singgah kedai majalah.. Cute Mum terus ambil Lisa Malaysia & Cosmopolitan.. Sempat lagi belek nama pemenang.. Mana tau kot sangkut nama Cute Mum ker.. hihi.. Tapi takder pon.. Ada nama Alyn & Pink Ummi.. Kesiannya Cute Mum tersalah inform kat kak Izan.. Nama dah sama, tapi no ic lain.. Maaf yer..

Bila nak bayar jer Daddy kata " 2 jer?? Tak nak beli yang lain ker??" Cute Mum malu-malu nak beli .. tapi Daddy dah offer terus tambah lagi Female & Malaysia Women Weekly.. Jadi totalnya RM23.20.. Sebelum nie dah beli Intrend, Eh! & Her World .. so total untuk 7 buah Majalah RM44.70.. Tambah modal hantar form,setem & sms adalah dekat RM30..Adalah dekat RM80.. Berbaloi ker??


Bagi Cute Mum sangat berbaloi.. selain dari dapat pelbagai ilmu kecantikan dan bahasa yang menarik.. Cute Mum dapat juga hadiah.. Walaupon hanya dapat 1 kemenangan dari 7 buah majalah tue, tapi nilainya dah boleh cover modal yang dikeluarkan.. Kadang-kadang berlebihan lagi.. Ada masanya sampai 3 kemenangan dari majalah lain-lain Cute Mum terima dalam 1 bulan.. jadi nilai hadiahnya dah boleh cover berapa bulan punya modal..

Yang terbaru Cute Mum menang MWW/Julie's/Dec Promo.. Hadiahnya barangan Julie's bernilai RM50.. Dah cover modal beli majalah tadi kan..



Walaupon Cute Mum tak berapa gemar makan Biskut Oat, tapi rezeki ni boleh dikongsi dengan ahli keluarga yang lain.. Maknanya mereka pon untung gak.. hehehe..

Disebabkan Daddy yang setuju Cute Mum join Contest, so Daddy pon kenalah tolong Cute Mum collect hadiah.. Kalo Contest kat majalah nie ada tempoh masanya.. Nak senang, Cute Mum senaraikan mana-mana tempat Daddy perlu pergi ikot masa yang Daddylah.. Alhamdulillah setakat nie Daddy tak pernah lagi lupa collect.. Tq Daddy..


Cute Mum tau bukan senang nak menang.. Ramai pembaca majalah pon join.. Tapi Cute Mum yakin, ada rezeki, adalah kemenangan.. Kalo tak der.. Kenalah cuba lagi.. Sama jugak dengan Contest offline.. Walaupon belum ada rezeki setakat nie, tapi Cute Mum tetap cuba bila kewangan mengizinkan.. semoga ada juga rezeki disana..

2 comments:

Anum said...

tahniah sis

Mama Zharfan said...

moga2 kita semua murah rezeki..amiin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails