Monday, January 9, 2012

3rd Winning Entry ~ More-T like & share Contest

Kalo kawan-kawan perasan, sekarang nie kat FB sedang musim Share,Tag & Win.. sangat mudah nak join.. tak sampai 5 min pon dah siap.. Dan pemenang selalunya dipilih berdasarkan Lucky Draw..

Cute Mum bila ada masa akan joinlah Contest jenis macam nie.. Lagi-lagi sekarang dah ramai kawan join Contest, makin senanglah kerja nak tag orang.. Dulu masa tak ramai lagi friends rasa segan nak join.. Sebab dalam friends list tue cuma ada saudara mara & kawan belajar jer.. Dan diorang bukan kaki join Contest nie.. Mesti diorang bising kalo kita tag.. Cuma bila hujung minggu atau hari sibuk kat ofis tak sempat nak join, penuh notifikasi pasal orang tag.. Sampai Cute Mum pon tak tau nak join yang mana.. huhu..

Tadi Cute Mum ada kata kebanyakkan pemenang dipilih melalui lucky draw jer, maknanya peratusan nak menang tue sangatlah kecil.. Tapi bila menang, rasa sangat-sangat bertuah.. sebab kadang-kadang hadiahnya menarik jugak.. Lebih-lebih lagi kalo menang Shawl ke.. Setakat nie belum bertuah lagi... Kena cuba next time..

Untuk permulaan tahun 2012, Cute Mum menang More-T Like,Tag & Share New Year Contest.. Syukur...Hadiahnya KFC Snack Combo Voucher.. Oklah tue.. KFC dekat jer dengan rumah.. Bila-bila masa boleh redeem.. :)


Mana kawan-kawan yang join Contest cara mudah, bolehlah try macam-macam Contest kat FB.. Kalo hadiah lebih grand kena rajin wat sloganlah.. Cuma 1 jer nasihat Cute Mum.. sebelum nak share sesuatu Contest tue, pastikan latar belakang Company.. Halal atau tak.. sebab Cute Mum pernah tersalah share dan ditegur oleh kawan belajar dulu.. Malu gak.. Tapi salah sendirikan.. Benda nie semua strategi pemasaran company.. kita yang perlu alert...Ingat tau...

p/s: Kemenangan ke-3 di bulan Januari 2012
Total Kemenangan 2012 : 3

4 comments:

Anum said...

betul2

Mama Zharfan said...

congrats!!

sue zainun said...

betul2..trend sekarang like & share..eheheh nak tag saya buleh jerrr..hehehe:P

::EIDA:: said...

Tahniah cutemum!

Ida bagi Tshrt Pangkor.. dapat tak? kalau tak dapat, email kat ida nama,alamat & no.hp ke HidayahB@jkr.gov.my

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails