Thursday, January 12, 2012

7th & 8th Winning Entry ~ 2 Paris Hilton Handbags from Bagz Bar by Alamanda Putrajaya

Untuk tahun 2012.. inilah result kemenangan yang paling tak disangka dan hadiahnya sangat-sangatlah best..

Pagi rabu Cute Mum datang ofis dalam keadaan yang sangat-sangat mengantuk.. Semua sebab temankan Daddy sampai kol 4 pagi.. Jadi dalam keadaan mamai tue teruslah buka FB.. Tengok apa yang patut dulu.. Tiba-tiba ada orang tag wish congratz... Terus excited nak tengok..

Rupanya Cute Mum salah seorang pemenang SurPrize Contest anjuran Alamanda Putrajaya.. Contest nie senang jer.. Kita pilih jer outlet yang tersenarai, pastu tag siapa orang yang kita nak kasi hadiah yang sama.. Tapi dengan syarat orang yang kita tag tue wajib klik link tersebut dan barulah tersenarai dalam list lucky draw.. Setiap hari boleh pilih 3 outlet dan tag 3 orang. Untuk memudahkan kerja, setiap hari Cute Mum akan tag Daddy.. Pastue baru kawan-kawan lain.. Nak kata setiap hari taklah.. Kalo teringat jer..

Masa tengok result nampak nama Cute Mum paling atas sekali menang hadiah dari Bagz Bar... Masa Cute Mum pilih outlet tue, dalam hati ingat dapat Voucher diskaun jer.. Sebab memang diorang tak tulis berapa pemenang akan dipilih dan hadiah apa.. Memang SurPrize lah... Rupanya hadiahnya Handbag Paris Hilton.. Wow!! Syok giler.. Dan bertambah best bila nama kawan yang akan menang juga adalah DADDY!! Maknanya Cute Mum dapat 2 Handbang.. Bukan 1....


Setakat nie belum dapat lagi email dari Alamanda Putrajaya camner nak pergi Collect Hadiah.. Tapi yang pastinya dalan T&C ada kata kena collect sendiri kat Alamanda.. Nasib baik dekat.. Bertambah semangat nak pergi ke Outlet nie....


Cute Mum tak pasti akan dapat Handbag yang macam mana.. Tak kesahlah.. Janji dapat 2 Handbag free dari Brand yang agak mahal buat orang macam Cute Mum.. hihi..


Syukur sangat dengan rezeki yang dikurniakan kepada kami sekeluarga.. Terima kasih kepada kawan-kawan yang sentiasa kata kami murah rezeki.. Kata-kata anda adalah doa buat kami.. Cute Mum juga harapkan kawan-kawan lain pon akan dimurahkan rezeki tak kesahlah dalam segi apa pon...

p/s: Kemenangan ke-7 & 8 di bulan Januari 2012
Total Kemenangan 2012 : 8

3 comments:

Mama Zharfan said...

congrats dear! siyes sgt besh tu!!

Pink Lavender said...

cutemum!!!

jelesnyer dpt hbeg free!!!!best nyer la kan menang banyak contest..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Uyun!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails