Tuesday, January 17, 2012

Double Winning Entry ~ Tracia Puzzle Contest by Tracia

Ya ALLAH.. Syukur sangat dengan rezeki yang diberi kepada kami.. Tak sangka ini kemenangan kedua untuk Cute Mum dan Daddy dalam Contest yang sama selepas SurPrize Contest Alamanda..

Tracia Puzzle Contest nie senang jer.. Kita kena susun keratan produk Tracia dengan betul.. Yang susahnya, kena pantas.. Barulah point tinggi.. Cute Mum main guna dua-dua FB.. Tapi bila guna FB Daddy pon lagi tinggi pula..


Bila tengok pada Leaderboard, Cute Mum macam tak yakin pon boleh menang sebab mesti ramai lagi yang dapat point lebih tinggi.. Walaupon salah satu kriteria lain ikot berapa banyak kali kita main.. Yang dalam leaderboard kat atas tue dari friends list Cute Mum jer...

Bila ada kawan tag nama Cute Mum menang Contest nie.. Nama yang pertama Cute Mum nampak adalah nama Daddy.. Seronoklah sangat sebab kami berdua menang Consolation Prize.. Dapat Gift dari Tracia.. Tak tau berapa nilainya.. GP dapat IPAD..

Oklah tue.. Tak sia-sia Cute Mum main game pon masa bosan kat ofis tak der kerja aritue.. Ada gak habuannya.. Syukur Alhamdulillah...

p/s: Kemenangan ke-11 & 12 di bulan Januari 2012
Total Kemenangan 2012 : 12

3 comments:

++Kerudung Ungu++ said...

http://kdgungu.blogspot.com/2012/01/happy-birthday-giveaway-2012.html

? said...

syabas CM..
jeles ni, hehe..

Mama Zharfan said...

congrats :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails