Wednesday, February 15, 2012

3 Winning Entry ~ FB Contest

Harinie Cute Mum tak larat nak pergi kerja.. Rasa nak rest kat rumah jer.. Lagipon buat masa nie takder kerja urgent nak disiapkan, nanti bila dah ada susah pulak nak rest.. Kalo kat rumah taklehlah Cute Mum nak buat entry sebab laptop Daddy bawa pergi kerja..

Oklah.. Cute Mum nak share kegembiraan jer.. hasil kemenangan Contest semalam.. Dalam mood nak join takder, dapat pulak result menang.. Rasa happy sangat..

Yang pertama Cute Mum menang contest kat RRenovation Magazine:Contest pesona Inggeris.. Yang nie kena buat slogan kenapa kita suka english style..Hadiahya kotak barang kemas nie.. Cantik,, nanti kena suruh Daddy penuhkan kotak nie dengan barang kemas lah.. Huhu.. Berangan jer..




Yang kedua Cute Mum menang kat ITware Technology giveaway.. Hadiahnya Thumbdrive 8G..




Yang ketiga hadiah dari Cuti-cuti Malaysia... Semalam dah terima satu hadiah atas nama Daddy.. yang nie atas nama Cute Mum..




Alhamdulillah, bila dapat berita menang, hati rasa teruja balik nak join contest.. Kena mula mencari mood yang hilang tue.. ;)

p/s: Kemenangan ke-3, 4 &5 di bulan Februari 2012
Total Kemenangan 2012: 27

6 comments:

hafizah_ismail said...

tahniah aye cute mum..akk ni silent reader dh lama..hehe..seronok tgk cute mum menang mcm2..jeles pn ada..dek kerajinan yg cute mum ada tu..:) xnak wat GA ke?hehe

Lin Azlina said...

tahniah cute mum..jom cari mood join contest...

Mama Zharfan said...

congrats :)

Cute Mum said...

@hafizah ismail: mekasih kak.. cute mum taklah rajin sangat pon.. bila bosan joinlah.. nak buat GA? sekarang belum ada mood lah kak..insyaallah akan datang.

Cute Mum said...

@lin azlina : tq.. tuelah.. kena cari balik nie..

@ Mama Zharfan : TQ

AkmaFaizal said...

Tahniah3...saye blom menang apa2 lagi tahun ni..huhu..tp join tetap join gak..nak menang mcm Cute Mum..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails