Wednesday, February 8, 2012

February 2012 Giveaway - My 30th Birthday

Klik banner untuk join..

Selamat Ulang tahun Geez.. Semoga bisnes anda terus maju..

Impian Cute Mum nak majukan Bisnes Dania Bowl yang kami tengah usahakan sekarang .. Kerana dari sini kami dapat menampung perbelanjaan harian kami dan juga percutian kami.. Kalo takder bisnes nie, mungkin hidup kami akan cukup-cukup makan jer.. Bila bisnes ini bertambah maju, hasilnya untuk anak-anak kami juga..

Cute Mum tag:
Fieda
Nana

Tarikh Tutup:
29 Februari 2012


5 comments:

fieda said...

WAH...DAH LAMA TAK MASUK SINI..TERKEJUT TGK UMAH CUTE MUM YG NI DAH BERBEZA..CTK SANGAT...terima kasih tag...sbnarnya mood nk join cgl dah ke laut..huhuhu..tp tak per la saya join jgk...

geez said...

Assalam.... Terima kasih kerana menyertai..... Tahniah kerana menjadi peserta pertama! Free gift akan menyusul selepas giveaway ini berakhir. Sila email nama,alamat dan no tel ke: geez.tupperware@gmail.com.

Gudluck!

Nisa Greennnpanda said...

Salam n hye uyun~!!

jmput join contest sy nie, end ari nie kol 11.59 mlm.. thanks in advance~!! ^_^
http://greennnpanda88.blogspot.com/2012/02/whats-your-name-contest.html

RoseLangkawi said...

salam..
nak bagi hadiah pengiapan 2h1m dilangkawi,,jom join GA http://rosebussinessmind.blogspot.com/

AkmaFaizal said...

Salam..good luck, samalah dah lama tak jenguk2 kat sini. wall dah barulah..hehe

nnt join ga akma yer. http://www.akmarwati.com/2012/02/giveaway-dari-akmarwaticom.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails