Friday, February 24, 2012

Winning Entry ~ One Month Supply of Cold Shield from Wood's Malaysia

Semalam Cute Mum rasa sangat bosan.. Buka FB cuma baca jer apa yang orang tag.. Tapi tak tergerak hati nak join.. Tahlah.. Belum ada mood lagi kot.. Tapi bila baca update terbaru dari Wood's Malaysia pasal Quicky Question Quiz, rasa teruja pulak nak join..

Contest nie kena jadi 3 peserta terawal dengan jawapan yang betul.. Penat tunggu tau.. dari pukul 3 petang tunggu sampailah Daddy ajak balik awal dalam pukul 4 lebih.. Elok jer nak tutup FB, nampak soalan.. Cute Mum pon jawablah walaupon dah orang yang ke14.. Pastue terus balik rumah..

Sampai rumah buka FB tengok orang tag nama menang Contest tue.. Syukur.. Rezekilah dapat hadiah Cold Shield nanti.. :)


p/s: Kemenangan ke-12 di bulan Februari 2012
Total Kemenangan 2012 : 34

3 comments:

Anum said...

tahniah

Cik Firus said...

congrats..btw jom bace entry ni http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/tempahan-apam-polka-dot.html

Mama Zharfan said...

congrats!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails