Monday, February 27, 2012

Winning Entry ~ Voucher KFC Worth RM100 from Libresse Go Quiz Crazy!

Alhamdulillah.. Akhirnya harinie dapat juga panggilan semula dari PIC Contest Libresse.. Dalam hati dah tak menaruh sebarang harapan sebab seminggu juga tunggu panggilan dari mereka.. Tadi dah dapat email conformation untuk sent resit..



Syukur.. Persoalan kat entry Mungkinkah rezeki kami dapat Voucher KFC RM100? dah terjawab.. Hanya tinggal menanti Voucher sampai kepada kami..

p/s: Kemenangan ke-13 di bulan Februari 2012
Total Kemenangan 2012 : 35

4 comments:

Mama Zharfan said...

congrats!!!!!!!!

akma said...

mcm mana nak join contest mcm ni. kat facebook ye pagi link please hihihi. cute mum is my idola contest. yeay!!

Fara said...

tahniah..mkn kfc jgn lupa member2..hiii...baru 2 bulan dh lebih 30 menang contest...excellent..

Cute Mum said...

@MZ : mekasih..

@Akma: kalo kat FB tue banyak sangat link.. nak senang tgk jer kat FB Cute Mum.. banyak orang tag contest.. cuma sekarang takder masa nak join..

@Fara: hehe.. belum dapat lagi vouchernya.. nanti dapat baby makan KFC..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails