Tuesday, June 19, 2012

Winning Entry ~ Mystery Gift by Johnson's@Baby

Cerita nie dah lama, tapi asyik lupa jer nak wat entry.. Konon-konon nak kumpul 2 ke 3 kemenangan baru buat.. Tapi tunggu punya tunggu takder rezeki lagi.. So publish jerlah..

Cute Mum antara 100 orang pertama yang komen kat FB Johnson's Baby nie sempena meraikan 10,000 Facebook Fans mereka.. Kebetulan masa tue tengah free.. Komen jerlah cepat-cepat.. Tak mengharap pon menang apa-apa..

Tup tup hari Jumaat result keluar, adalah terselit nama Cute Mum kat situ...


Tak tau apa hadiah mystery tue.. Yang pasti mesti barangan Johnson's kot.. Bolehlah simpan untuk Baby... Jimat lah sikit duit Mummy.. hihihi...

Sekarang nie tengah gigih mencari Contest senang-senang yang hadiah barangan baby.. Kalo kawan2 ada info, jangan lupa tag Cute Mum yer... TQ..

p/s: Kemenangan ke-4 di bulan Jun 2012
Total Kemenangan 2012 : 63

4 comments:

AkmaFaizal said...

Tahniah3...reZeki anak tu.. :)

adieha said...

hi. jom join my giveaway contest. http://alturl.com/phha4

AkmaFaizal said...

tag cutemum join ga ni http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/07/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

Nur-nba said...

Cute Mum,

Jemput join GA saya.. Ini linknya..

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails