Tuesday, July 10, 2012

Big Winning Entry ~ Total Prizes worth RM900 from Nestle Mom & Me Celebration of Life ..

Pertama sekali syukur alhamdulillah dengan rezeki yang ALLAH berikan buat Cute Mum dan Family.. Kemenangan yang sangat-sangat tak dijangka oleh Cute Mum.. Dan hadiahnya juga sangatlah besar buat kami.. Serius macam tak percaya jer mula-mula..

Hari Jumaat lepas, Cute Mum tersangatlah sibuk menyiapkan tender.. sampai terlepap dibuatnya.. Tetiba dapat satu tag dari Ayu Rafikah ucap tahniah Cute Mum jugak menang sama dengannya.. Hati terus berdegup kencang.. Sebab Cute Mum menang tak menaruh harapan pon untuk menang Contest Mom & me Celebration of Life sebabnya kena buat karangan pasal pengalaman mengandung.. Cute Mum ada cerita yang tulis merapu sebab masa tue tengah free..

Masa nak buka link winner list,takboleh pulak.. Banyak kali Cute Mum try.. Masa tue ramai yang ucap tahniah... Cute Mum jer yang tak dapat tengok betul ke tak sampailah 15 minit kemudian baru leh buka.. Syukur Alhamdulillah, nama Cute Mum yang ke-10 dalam Top 10 Kategori Bahasa Melayu..

Hadiahnya memang membuatkan Cute Mum teruja.. Jumlah keseluruhan RM900! dan barangan yang dapat pon memang kegunaaan Cute Mum nanti..


Antara yang best.. Set Bersalin Tanamerah... Cute Mum dah search pasal Produk nie.. Testimonial kata bagus sebab produk lebih pada minyak dan bukan jamu.. Sebelum nie Cute Mum memang tak pernah try set bersalin.. Pakai apa yang mak sediakan jer.. So lepas nie bolehlah try..


Lagi satu benda yang best Cute Mum dapat adalah Baby Carrier.. Dulu masa sebelum Dania dilahirkan, memang dah plan nak beli yang nie.. Tapi budjet takder pulak time tue.. So belikan yang sweetcherry punya.. Alhamdulillah rezeki baby, dapatlah die merasa pakai benda nie nanti... (tapi ada orang kata tak elok pakai baby carrier jenis nie sebab tak support baby..takperlah nanti Cute Mum kaji semula.. kalo tak bagus, taklah ralat sangat pon.. benda free..)



Lagi satu benda yang akan dikeluarkan dari list barang patut beli adalah breastfeeding shawl.. Dulu time dania tak beli.. Baru terpikir nak beli sebab tengok lebih senang nak BF kat public berbanding dok cover-cover.. Dah dapat yang nie pon oklah.. Tak yah beli lain.. Jimat sikit duit..


Cute Mum sangat-sangat bersyukur dengan menang Contest nie, sekaligus telah menjimatkan duit kami untuk persediaan menyambut baby nie.. Tinggal lagi 10 minggu jer.. Insyaallah hadiah akan sampai sebelum baby dilahirkan.. Sekarang nie tengah dalam proses mencari duit untuk beli barangan lain pulak..

Sekali lagi.. Syukur Alhamdulillah..

p/s: Kemenangan ke-5 di bulan Julai 2012
Total Kemenangan 2012: 68

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails