Wednesday, September 5, 2012

Winning Entry ~ TDK ICube

Selamat pagi semua.. Macam biasa tiada cerita best nak dikongsi.. Nie pon entry autopublish.. Dah siap karang semalam.. hihi..

Dah lama rasanya Cute Mum tak join Contest.. Memang mood tue dah kelaut.. Tapi balik dari cuti aritue sementara tunggu mood nak wat kerja datang, tangan dok gatal nak klik-klik pintu yang ada dekat 200 peluang tue.. Tak sangka, dapatlah 1 hadiah... Alhamdulillah...


Hadiahnya TDK Icube.. Cute Mum pon tak pasti apa benda alah nie.. So searh kat Google jumpalah bendanya.. Ia macam charger untuk IPod.. Erm.. Masalahnya iPod pon takder.. Tapi dah rezeki dapat hadiah nie, terima jerlah.. Mana tau nanti ada orang nak beli... Dapat tukar cash..


p/s: Kemenangan pertama di bulan September 2012
Total Kemenangan 2012 : 73

5 comments:

ieda said...

salam dik

akk TAQ

http://iedaimmi2.blogspot.com/2012/09/koleksi-terbaru-kznabihah-butik.html

Syiera Bucuk said...

haiii...jom join contest n lihat bpe ramai yg suka bergmbar dgn parents mereka....sayangilah ibu bapa kita & jom abadikan kenangan bersama mereka melalui hadiah menarik:)

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

sueMUNCET said...

jemput join.. ;)

http://suemuncet.blogspot.com/2012/11/contest-dari-blog-suemuncet.html

saifudin abu izzudin said...

semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Ima Salsuzaima said...

Assalamualaikum..hai kak.best nye.asyik menang je.cuba share sikit lucky tu kat ima.hihi.nah.ima tag lagi akak kat sini.akak kn suka join.hihi:)
http://imasukajoincontest.blogspot.com/2013/02/random-giveaway-by-ls.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails