Tuesday, June 19, 2012

Winning Entry ~ Mystery Gift by Johnson's@Baby

Cerita nie dah lama, tapi asyik lupa jer nak wat entry.. Konon-konon nak kumpul 2 ke 3 kemenangan baru buat.. Tapi tunggu punya tunggu takder rezeki lagi.. So publish jerlah..

Cute Mum antara 100 orang pertama yang komen kat FB Johnson's Baby nie sempena meraikan 10,000 Facebook Fans mereka.. Kebetulan masa tue tengah free.. Komen jerlah cepat-cepat.. Tak mengharap pon menang apa-apa..

Tup tup hari Jumaat result keluar, adalah terselit nama Cute Mum kat situ...


Tak tau apa hadiah mystery tue.. Yang pasti mesti barangan Johnson's kot.. Bolehlah simpan untuk Baby... Jimat lah sikit duit Mummy.. hihihi...

Sekarang nie tengah gigih mencari Contest senang-senang yang hadiah barangan baby.. Kalo kawan2 ada info, jangan lupa tag Cute Mum yer... TQ..

p/s: Kemenangan ke-4 di bulan Jun 2012
Total Kemenangan 2012 : 63

Wednesday, June 13, 2012

Winning Entry ~ Simple Skincare Awesome Duo Pack + RM50 Topshop Voucher

Hari jumaat minggu lepas, Cute Mum tengah bosan dok sorang-sorang kat ofis.. Itu pon datang lewat sikit sebab ada hal dengan customer Pin Boling.. Ada yang nak datang rumah collect dan ada yang nak pergi hantar kat KL.. Masa tengah tengok-tengok FB nampak satu contest nie dari Simple Skincare..


Contest gambar sempena Father's Day.. Cute Mum terus teringat gambar Dania dengan Daddy masa kat Pantai Pengkalan Balak.. Cute Mum memang suka gambar diorang bermandi manda dengan gembira tue.. Tapi takder pic original dalam PC office.. Nak join punya pasal, pakai jer gambar dari Blog.. Nampak kecik sikitlah.. Letak caption sikit (time nie main tulis jer.. tak sempat nak pikir-pikir.. huh) dan post..


Syukur, hari Isnin result keluar gambar Dania & Daddy terpilih sebagai pemenang Minggu Pertama.. Dapatlah hadiah Simple Skincare Awesome Duo Pack + RM50 Topshop Voucher.. Sukanya.. Memang rezeki mereka berdua..Tahniah yer Daddy & Dania..


Bila cerita pasal rezeki menang Contest gambar Daddy & Dania, ada satu perkara sedih telah berlaku.. Apa dia?? Nantilah Cute Mum cerita lain entry.. Sebab nie entry gembira.. hih..

p/s: Kemenangan ke-3 di bulan Jun 2012
Total Kemenangan 2012: 62

Thursday, June 7, 2012

Winning Entry ~ RM30 DW Vouchers

Alhamdulillah.. Rezeki datang lagi..

Kalinie Cute Mum dapat Voucher RM30 dari Doublewoots.. Kedai nie jual pakaian wanita yang memang trendy.. Sayangnya dalam keadaan Cute Mum yang perut makin membesar nie, mana ada saiz yang sesuai.. heheh..


Terima kasih kat kawan yang tag..


Buat masa nie belum dapat lagi Vouchernya.. Kalo dah dapat nak tengok expired date nya bila.. Kalo lepas bersalin masih boleh guna, bolehlah cuci mata nanti.. Kalo dalam masa terdekat, memang pas kat adik jerlah kot..

Erm.. Harinie dah keluar result F&N Seasons Drink n Win kat 7E.. Cute Mum tak menang pon..Contest Nestle yang ditunggu masih belum keluar resultnya.. Harap lepas nie ada tuah Cute Mum menang Contest Offline.. AMIN..

p/s: Kemenangan ke-2 di bulan Jun 2012
Total Kemenangan 2012: 61

Exclusive Giveaway!!..Kain Pasang Raya 2012..

Klik banner untuk join..

Dah lama tak join Contest.. Tengah bosan nie nampak pulak hadiah menarik.. Terus laju join.. Sesiapa yang nak Baju Raya jomlah join..

Tarikh Tutup:
12 Jun 2012

Monday, June 4, 2012

LUCKY DRAW BY WWW.MYADYNA.COM

Harinie Cute Mum berjaya join 1 giveaway setelah sekian lama menyepi.. haha.. sebabnya teruja tengok hadiah yang ditawarkan.. Maklumlah bila dah berbadan dua nie, pikiran tengah cari Contest yang menawarkan barangan baby.. Kalo ada rezeki dapatlah baby dalam perut nie hadiah.. :)

Oklah jemput join yer kawan-kawan LD yang dianjurkan oleh Myadyna..

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
13 Jun 2012

Winning Entry ~ Paris Hilton Perfume & Hadiah..

Selamat pagi..

Hujung minggu memang susah betul nak online.. Lagi-lagi tengah bz kenduri kendara.. Pagi nie tak tau nak cerita pasal apa.. Baik mulakan dengan cerita gembira dulu...

Sebenarnya Cute Mum dah menang Giveaway anjuram Perfume Maniac nie minggu lepas.. Masa tue ada kawan tag menang time tengah menunggu Ikan Bakar sampai kat Pantai Pengkalan Balak tue.. Cute Mum terus hantar details kat penganjur..

Bila esok nak buat entry, resultnya dah takder pulak.. Ingatkan dah tak menang giveaway nie...


Tau-tau semalam dah sampai pon hadiahnya kat rumah.. Perfume Paris Hilton Passport.. Harga die jual online RM55.. Cute Mum try spray sekali..Baunya wangi sangat.. Tapi terpaksa disimpan dululah.. Sebabnya sejak pregnant, Cute Mum tak boleh bau perfume.. Pakai pon tak.. Pening..


Dah alang-alang cerita pasal menang & hadiah.. Selitkan sekali hadiah dari 5 gum.. Nie dah kali 3 Cute Mum menang hadiah sama dari 5 Gum tahun nie.. :)


Kecik atau besar nilai hadiah, ia tetap rezeki.. Syukur..

p/s: Kemenangan pertama di bulan Jun 2012
Total Kemenangan 2012: 60

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails