Tuesday, July 24, 2012

MY BELOVED FOLLOWER

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Red giants

Tarikh Tutup:
20 Ogos 2012

Wednesday, July 18, 2012

"A GiveAway"

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
31 Julai 2012

Wednesday, July 11, 2012

GIVE AWAY BY B TO B COLLECTION

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana
MamaZN
Sweetmama
Fieda
Mama Idlan

Tarikh Tutup:
31 julai 2012

"Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida"

Klik banner untuk join..

Sponsor Link


Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama
MamaZN

Tarikh Tutup:
17 Julai 2012

'Win a Korean Made 3-Way Foldable Bag'

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nad
Nana
Sweetmama

Tarikh Tutup:
31 Julai 2012

Tuesday, July 10, 2012

Big Winning Entry ~ Total Prizes worth RM900 from Nestle Mom & Me Celebration of Life ..

Pertama sekali syukur alhamdulillah dengan rezeki yang ALLAH berikan buat Cute Mum dan Family.. Kemenangan yang sangat-sangat tak dijangka oleh Cute Mum.. Dan hadiahnya juga sangatlah besar buat kami.. Serius macam tak percaya jer mula-mula..

Hari Jumaat lepas, Cute Mum tersangatlah sibuk menyiapkan tender.. sampai terlepap dibuatnya.. Tetiba dapat satu tag dari Ayu Rafikah ucap tahniah Cute Mum jugak menang sama dengannya.. Hati terus berdegup kencang.. Sebab Cute Mum menang tak menaruh harapan pon untuk menang Contest Mom & me Celebration of Life sebabnya kena buat karangan pasal pengalaman mengandung.. Cute Mum ada cerita yang tulis merapu sebab masa tue tengah free..

Masa nak buka link winner list,takboleh pulak.. Banyak kali Cute Mum try.. Masa tue ramai yang ucap tahniah... Cute Mum jer yang tak dapat tengok betul ke tak sampailah 15 minit kemudian baru leh buka.. Syukur Alhamdulillah, nama Cute Mum yang ke-10 dalam Top 10 Kategori Bahasa Melayu..

Hadiahnya memang membuatkan Cute Mum teruja.. Jumlah keseluruhan RM900! dan barangan yang dapat pon memang kegunaaan Cute Mum nanti..


Antara yang best.. Set Bersalin Tanamerah... Cute Mum dah search pasal Produk nie.. Testimonial kata bagus sebab produk lebih pada minyak dan bukan jamu.. Sebelum nie Cute Mum memang tak pernah try set bersalin.. Pakai apa yang mak sediakan jer.. So lepas nie bolehlah try..


Lagi satu benda yang best Cute Mum dapat adalah Baby Carrier.. Dulu masa sebelum Dania dilahirkan, memang dah plan nak beli yang nie.. Tapi budjet takder pulak time tue.. So belikan yang sweetcherry punya.. Alhamdulillah rezeki baby, dapatlah die merasa pakai benda nie nanti... (tapi ada orang kata tak elok pakai baby carrier jenis nie sebab tak support baby..takperlah nanti Cute Mum kaji semula.. kalo tak bagus, taklah ralat sangat pon.. benda free..)



Lagi satu benda yang akan dikeluarkan dari list barang patut beli adalah breastfeeding shawl.. Dulu time dania tak beli.. Baru terpikir nak beli sebab tengok lebih senang nak BF kat public berbanding dok cover-cover.. Dah dapat yang nie pon oklah.. Tak yah beli lain.. Jimat sikit duit..


Cute Mum sangat-sangat bersyukur dengan menang Contest nie, sekaligus telah menjimatkan duit kami untuk persediaan menyambut baby nie.. Tinggal lagi 10 minggu jer.. Insyaallah hadiah akan sampai sebelum baby dilahirkan.. Sekarang nie tengah dalam proses mencari duit untuk beli barangan lain pulak..

Sekali lagi.. Syukur Alhamdulillah..

p/s: Kemenangan ke-5 di bulan Julai 2012
Total Kemenangan 2012: 68

Friday, July 6, 2012

Winning Entry ~ Movie Passes & KFC n Wendy's Voucher

Minggu nie banyak berita gembira dalam FB buat Cute Mum.. Kalo kat FB mestilah sebab Contest FB kan.. Dah lama tak menang sebab tak rajin join.. Bila nak join, ada jer kerja nak buat.. Last-last lupa.. Bila teringat barulah wat.. Alhamdulillah adalah jugak hasilnya..

Selepas menang kat SilkyGirl.. Nama Daddy naik kat Page Ricoh.. Daddy menang Daily Winner 3 Julai 2012.. Kira rezeki anniversarylah nie.. Dapat 2 Movie Passes The Dark Knight Rises.. Walaupon tak berapa minat cerita camnie, tapi dah free.. Tengok jerlah..



Pastue hari Rabu pula, Cute Mum pula dapat hadiah Voucher KFC RM50 dari Kamus Besta.. Kira rezeki Anniversary jugaklah sebab menang untuk tarikh 3 Julai 2012.. Dah dapat Voucher bolehlah makan sampai kenyang..


Dan semalam Cute Mum menang Voucher Burger Wendy's dalam kategori Lucky voters.. Cute Mum tolong vote kawan.. Die menang.. Cute Mum pon menang.. Tapikan Cute Mum tak pernah makan pon burger nie.. Sedap ker?? Kenalah cuba nanti..



Syukurlah rezeki Contest nie tak pernah putus selagi Cute Mum ada join.. Cuma sekarang dah slow join Offline dan Magazine Contest sebab masalah masa.. Setiap kali balik kerja, kena buatbisnes.. Tido pon dah pukul 3-4 pagi.. Esok buat benda yang sama.. Cute Mum tau takleh nak commit 2 benda dalam 1 masa.. Jadi Family Bisnes perlu diutamakan.. Contest dah letak no2 sekarang.. Kerja ofis paling last..haha..

p/s: Kemenangan ke-2, 3 & 4 di bulan Julai 2012
Total Kemenangan 2012 : 67

Wednesday, July 4, 2012

Winning Entry ~ Silky Girl Special Prize Worth RM100

Alhamdulillah.. Ada jugak rezeki menang Contest bulan Julai nie.. Nie pon sebab jadi 50 peserta terawal yang complete task yang diberi.. Jadi dapatlah hadiah Silky Girl bernilai RM100..


Selain dari hadiah yang nie.. Ada juga GP.. iPad 2!!


So sesiapa yang belum join tue bolehlah join... KLIK SINI.. Cepat!! nanti terlambat pulak..

p/s: Kemenangan pertama di bulan Julai 2012
Total Kemenangan 2012 : 64

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails